Updated: 01.12.2022
Channel «OlivaMez»
y

Chicco eldobható bugyi vélemények

Menstruációs bugyi vélemény tapasztalat

A bő szab s oka m g az is, hogy fontos az intim testt j k j levegőz se.

Az eldobható bugyikat elsősorban a szülés utáni időszakban lévő nők számára tervezték, amikor a megfelelő higiénia fenntartása rendkívül fontos. Részletes információ. 751 Ft értékben vásárolsz, rendelésedet ingyenesen kiszállítjuk.

- Ft Egységár 1 db - 250. A futárszolgálat díja csomagonként értendő, ami akár több terméket is tartalmazhat. Amennyiben ehhez a termékhez még 18.

Az elsobhat als t nem kell kimosni, ez rt nagyon praktikus a k rh zban a sz l szeti oszt lyon t lt tt napokban. A bugyi használata nem okoz irritációt, és a rugalmas gumiszalagok a derékban és az ágyékban nem nyomják a testet. BabyOno eldobható bugyi 5db --500M.

Márka BabyOno. A sz l sbet tek hosszabb s vastagabb eg szs g gyi bet tek, mint a h tk znapokban haszn latos intimbet tek s menstru ci s bet tek. Teh t 4-8 db als az ide lis mennyis g.

Ez rt a sz l s ut ni eldobhat als k ennek megfelelően bő szab s ak. Manaps g a komplik ci mentes sz l sek eset ben egy desanya ltal ban 3 napot t lt a k rh zban. Chicco eldobható alsó - több méretben.