Updated: 10.08.2022
Channel «OlivaMez»
y

Philips series 5000 lattego vélemények

Philips LatteGo 5400 A kedvenc kávézód az otthonod

Kérjük, a múzeum, illetve a köz- vagy magángyűjtemény nevét, valamint a jogtulajdonos nevét amennyiben az a múzeum nevétől eltérő a publikációban minden esetben feltüntetni. Philips makes no representations or warranties of any kind with regard to any third-party websites or the information contained therein. Szabadalmaztatott innovációnk, az AquaClean vízszűrő gondoskodik arról, hogy a legtöbbet hozhassa ki automata kávéfőzőjéből.

Philips LatteGO How to instal and use

Az aromazár hosszabban frissen tartja a kávészemeket. Az automata kávéfőzők kategóriájában több bevált márka létezik. Könnyedén, egyetlen gombnyomással készíthet különféle zamatos kávékat eszpresszót, hosszú kávét, cappuccinót és latte macchiatót.

Philips 4300 LatteGo vs. 3200 LatteGo Crew Comparison

0 licence érvényes. Válasszon személyre szabott hitelkonstrukciónk közül ügyintézőink segítségével az átvétel során. Állítható a kávédaráló, és lehet vele darált kávét is lefőzni.

Philips 2200 LatteGo Útmutató a karbantartáshoz és tisztításhoz Philips Magyarország

Az elkészített kávét bársonyos, selymesen sima tejhabréteg koronázza meg. Fedezze fel a lehetőségeket, kísérletezzen, és állítsa elő álmai italát. Philips series 5000 lattego kávéfőző.

Philips 5000 LatteGo Útmutató a karbantartáshoz és tisztításhoz Philips Magyarország

Az automata készülék ínycsiklandó lehetőségeinek tárházával saját ízlésének megfelelő italt készíthet. A LatteGo tárolófedele frissen tartja a tejet a hűtőben. By clicking on the link, you will be leaving the official Royal Philips Healthcare Philips website.