Updated: 01.12.2022
Channel «OlivaMez»
y

S3 women pulzusmérő vízálló női okoskarkötő vélemények

S2 Woman divatos ni okoskarköt

Kattints a csillagokra és értékeld a terméket Értékelés írása Szűrő Csak az igazolt vásárlások Toggle search Jó Lila színben rendeltem, de nem hasonlít arra ami a képen van Jó csak nem minden telefotelefonhívást jelez. Melyik a legjobb okoskarkötő.

No 1 D66 Ni Okosóra Automata Vérnyomásmérvel Teszt és Bemutató

Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni. This fits your.

S3 PLUS pulzusmér vízálló ni okoskarköt bemutató

Ha bizonyos cookie-k kiszűrése mellett dönt, a weboldal egyes funkciói nem lesznek elérhetőek. Képes menteni a nyugalmi pulzusszám adatokat 30 napig, hogy segítsen figyelemmel kíséri a hosszú távú pulzusszám-változásokat ProWear H30 pulzus-, vérnyomás- és véroxigénmérő multisport IP68 vízálló okosóra magyar nyelvű alkalmazással - Ezüst óraház, kék szíj, Ezüst óraház kék szíj vásárlás 16 990 Ft.

QW16 Smart pulzus vérnyomás és véroxigénszintmér okoskarköt bemutató

Az angol nyelvű app automatikusan felkínálja a csatlakozás lehetőségét csak miután ez megtörtént, fogja mutatni a pontos időt is. Az ultra energiatakarékos mód üzemideje 21 nap a következő esetekben ultra energiatakarékos mód engedélyezve, gyári alapbeállítás, pulzusmérés engedélyezve, HUAWEI TruSleep éjszakai alváshoz, 30 perc Bluetooth-hívás hetente, 90 perc edzés hetente GPS engedélyezve , üzenet értesítések engedélyezve napi 50 SMS, 6.

Intelligens fitnesz karköt TKYS3 Pulzusmér funkció Arany szín

1 IP68 vezeték nélküli töltés NFC Face Unlock - Szürke online, verhetetlen áron. Ha össze van kapcsolva telefonos alkalmazással akkor percre pontosan hónapokkal visszamenőleg is vissza tudjuk nézni az eredményeket.

Q8 Plus pulzus vérnyomás és véroxigénmér okoskarköt bemutató

Az okoskarkötő időjárás értesítő funkcióval rendelkezik, a dig tudni fogod merre tartasz. Az S3 nőikőhalmi eszter okoskarkötő a kijelzőjén beállíthatófrancia autóbontó debrecen e a megtett.

D88 Ni okosóra Vérnyomásmérvel és Pulzusmérvel Teszt és bemutató csak Nknek

A Carminat GPS navigációs rendszer, mely a vezetés intenzitásáról is közöl adatokat, extraként rendelhető. Rendszeres kedvezmények és akciók Okosórák magyar menüvel.