Updated: 10.08.2022
Channel «OlivaMez»
y

Vélemények a nokiáról

Fülke 1. rész Nokia 6310 A legenda

Véleményem nem sokat változott a teszt végére sem, azonban a fenti tettről lebeszéltem magam. A mobilt két 1,1 GHZ-es processzormag hajtja a Qualcomm 205 mobilplatformnak köszönhetően, emellé az Adreno 304-es grafikus gyorsítója került, ami elég szufla a mindennapi használathoz, illetve kissé gyér minőségű videók megtekintéséhez, vagy egyszerűbb játékokhoz.

Nokia N97 mini teszt GSM online

És ami a lényeg a készülék IP68-as védettségét ami a víz- és porállóságot jelenti kiegészíti a MIL-STD-810G katonai szabvány is. A kapitalizáció felét, mintegy 7,7 milliárd eurót teszi ki a készpénzállomány, amiből cégeket akvirálhat, osztalékot fizethet vagy a hiteleit törlesztheti.

Nokia 5.4 teszt A középkategória ásza lenne ha...

Az idei CES-en, tehát több mint négy hónapja bejelentett Lumia 900-ról mostanra nagyjából mindent elmondtunk, amit el lehetett mondani, így kifejezetten kíváncsi voltam arra, hogy a Nokia magyarországi szakemberei mit tudnak hozzátenni az eddigiekhez a mai budapesti sajtóbemutatón. Így szól a nagy igazság, amely ezúttal bizonyított lett, hiszen visszatért közénk.

Nokia N8 teszt GSM online

Lehet leg szem lyes, gyakorlati tan csok, tapasztalatok. Palotai út 1.

MAgazin S02E30 Nokia XR20 gyötrés és gyötrelem

Bernadett Kári City Hotel Unio superior, sales marketing.