Updated: 10.08.2022
Channel «OlivaMez»
y

Bioco valeriana max vélemények

A készítmény 3000mg valeriana száraz növényi őrleménynek megfelelő mennyiségű kivonatot tartalmaz. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, legfeljebb 25 C-on. Alvás elősegítésére a tablettát érdemes lefekvés előtt fél órával bevenni.

4-6 munkanapon bel l. A BioCo bejegyzett cégnevet, és nem ökológiai tanúsítást jelent. Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás.

A Bioco Valeriana Max tabletta a lelki egyensúly fenntartaásáért és a nyugodt, pihentető alvásért kifejlesztett készítmény. Készleten van a termék. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A macskagyökér fogyasztása nem okoz függőséget, elhagyása nem jár elvonási tünetekkel. Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. munkanaptól, készlettől függően.

Az állandóan stresszben élő ember nyugtatójaként is hatásos lehet az évszázadok óta altatószerként ismert orvosi macskagyökér. 650 Ft INGYENES Belf ldi fut rszolg lat Megrendel s t v rhat an 2-5 munkanapon bel l az MPL sz ll tja h zhoz. A készítmény 3000 mg Valeriana száraz növényi őrleménynek megfelelő mennyiségű kivonatot tartalmaz, mely az étrend-kiegészítő készítményekben javasolt maximális hatóanyag-mennyiség.