Updated: 01.12.2022
Channel «OlivaMez»
y

Jutavit magnézium b6 d3 vélemények

SzentGyörgyi Albert Multivitamin

Jutavit Magnézium B6 D3 filmtabletta 50 db. A B6 vitamin segíti a magnézium felszívódását. A magnéziumnak szerepe van az idegek és izmok optimális működésében, fehérje-, szénhidrát-, zsíranyagcserében. 1 tabletta tartalmaz Magnézium citrát magnézium oxid 1238mg 250mg magnézium 2mg B6 vitamin.

Multivitaminok csapdájában sszel

Az új nyújtott felszívódású Juvita Magnézium B6 fokozatosan adagolja szervezetünk számára a magnéziumot. További információk a termékről. Ajánlott magnézium pótlására. Összetevők Magnézium citrát, magnézium oxid, tömegnövelő szerek metil-cellulóz, dikalcium foszfát, hidroxi-propil -metil-cellulóz, cellulóz , fényező anyag szearin sav , csomósodást gátló magnézium szearát , piridoxin hidroklorid, nedvesítőszer glicerin-triacetát , színezék titán-dioxid. Tárolás Száraz, sötét, hűvös helyen.

Év terméke díjas BioCo Cvitaminok

Hűségpont vásárlás után 18. Figyelmeztetés kisgyermekek elől elzárva tartandó; az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl; az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet, és az egészséges életmódot. A magnéziumnak szerepe van az idegek és izmok optimális működésében, fehérje-, szénhidrát-, zsíranyagcserében.

Damona MagnéziumB6 vitamin

JutaVit Omega3 halolaj 1 200 mg

37. Mire figyelj ha cinket szeretnél pótolni

JutaVit Probium 6Inulin

Jutavit MagneziumB6D3 50db